Skills: Baardbeleving: Mr. Bear Family

Baardbeleving: Mr. Bear Family

De natuurlijke keuze voor de echte MAN. Mr Bear Family is Zweden’s eerste producent van snor en baard producten voor mannen in de moderne tijd gevestigd in Gotenburg.

Bij het maken van de producten gebruiken ze alleen natuurlijke ingrediënten en elk product is handgemaakt.  Het concept is om natuurlijke producten  te produceren zonder chemische additieven of kunstmatige minerale oliën zoals petrolatum (vaseline).

In 3 verschillende geurbelevingen:

Woodland: Heerlijke geur van een fris zomers pijnboombos.

Wilderness: Heerlijke geur van groene heuvels en hout.

Citrus: Heerlijke geur van vers geplukte citrusvruchten.

Hurry up van harige up!

Baardzeep

Een heerlijke zachte baardzeep, die jouw baard zachter en voller maakt voor de perfecte uitstraling.

Een zachte baard krijgen door de natuurlijke werking van de plantaardige stoffen. Kalmeert een geirriteerde huid. En door de hydraterende, anti-inflammatoire eigenschappen geeft het je baard een vollere en gezonde uitstraling. 
Combineer de Baard Wassen met Mr. Bear Family baardolie en baardbalsems en geef jouw baard een glans van excellentie.

Baardolie

De baardolie van Mr. Bear wordt gemaakt uit natuurlijke oliën, welke zowel de huid als de baard verzachten en in een topconditie houden. Ideaal om dagelijks je baard mee te verzorgen, het helpt niet alleen tegen irritatie, rode of droge huid en jeuk (in de beginfase), het laat je baard ook nog eens gemakkelijk kammen. De olie is vochtinbrengend, het laat je baard er glanzend en voller uitzien.

Ga voor de perfecte baardverzorging en combineer deze baardolie met de Mr. Bear baardbalsem.

Baardbalsem

De baardbalsem van Mr. Bear wordt gemaakt uit natuurlijke oliën en boters, welke zowel de huid als de baard verzachten en in een topconditie houden. Ideaal om dagelijks je baard in bedwang te houden, bovendien verzorgt het de huid tegen irritatie, rode of droge huid en jeuk (in de beginfase). De balsem is vochtinbrengend, het laat je baard er glanzend en voller uitzien.

Ga voor de perfecte baardverzorging en combineer deze baard balsem met de Mr. Bear baardolie.

Neem wat balsem uit het potje, wrijf deze in de palm van je hand en dan in je baard. Begin met weinig, je kunt beter wat erbij nemen dan dat je teveel gebruikt. Gebruik een kam of borstel om je baard in vorm te brengen.

Baardwax

Een harde wax, dat geeft je een goede greep, houdt het haar op zijn plaats en uw stache gedraaid. Het is gemakkelijk om uit te wassen met warm water en zeep. Met een heerlijke geur van een verse zomer. De wax wordt met de hand gemaakt met natuurlijke ingrediënten.

Snorrenwax

De snorrenwax van Mr Bear is een harde wax die je snor een goede hold geeft, het houdt het haar op zijn plaats en je snor gedraaid. De snorrenwax is gemakkelijk uit te wassen met warm water en zeep.