Skills: Haarproblemen

Haarproblemen: Haar- en hoofdhuidadvies

Heeft u hoofdhuid-, of haarproblemen zoals haaruitval, roos, schilferige, gevoelige of vette hoofdhuid?

Analyse en advies
De behandeling die in Horst in de aparte wellnessruimte plaatsvindt, begint met een grondige analyse van het haar en de hoofdhuid. De gesteldheid wordt gemeten met speciaal door La Biosthétique ontwikkelde indicatoren voor de zuurgraad, het vet- en vochtigheidsgehalte en de mate van schilfervorming op de hoofdhuid. Op basis van de uitkomst krijgt u een deskundig advies over de verzorgingsmethode en producten van La Biosthétique, waarmee de conditie van het haar en de hoofdhuid kunnen worden verbeterd.

La Biosthétique biedt voor elke haar- en hoofdhuidsituatie een doelgerichte verzorgingsmethode met producten die in hun synergiewerking perfect op elkaar zijn afgestemd:
Milieu-invloeden, dagelijkse drukte, lichamelijke en geestelijke conditie… dit alles oefent invloed uit op de toestand en het functioneren van de huid. Om de huid optimaal te houden respectievelijk opnieuw in balans te brengen, heeft uw Biosthéticien de systematische verzorging voor uw persoonlijke huidsituatie ontwikkeld.
Het resultaat: een unieke verzorgingsbelevenis dankzij uitgebreide verzorgingsconcepten met klinisch bewezen huidverdraagzaamheid.