Praedé Kappers Horst

Praedé is een moderne kapsalon voor dames, heren en kinderen. Van jong tot oud.

Praedé is een moderne kapsalon voor dames, heren en kinderen. Van jong tot oud.

In een gezellige en ontspannen sfeer maak je kennis met een wereld van ideeën. Praedé inspireert en laat je kennis maken met de hedendaagse haarmode.

Onze slogan ‘geeft jou ideeën’ is de belofte naar onze klanten. Je profiteert van een breed, origineel en eigentijds aanbod van ideeën. Je ervaart de meerwaarde voor jouw eigen styling en wordt hierin persoonlijk en deskundig geadviseerd.

Over praedé plus

Een bezoek aan Praedé plus is méér dan ‘even naar de kapper gaan’

Praedé plus is een onderdeel van Praedé kappers.

Praedé plus wil meerwaarde bieden op het gebied van exclusiviteit, extra service en werkt in tegenstelling tot Praedé kappers alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak bel 077-3984673.

De klant betaalt meer, maar krijgt ook meer. Een standaardbehandeling bij Praedé plus is verre van standaard. De persoonlijke benadering, het deskundige advies, de professionele aanpak, de verwenservice en de effectieve producten van Keune So Pure en La Biosthétique maken van elk bezoek aan Praedé plus een bijzondere en complete belevenis. De klant voelt zich goed en ziet er goed uit.

Hoe ziet een behandeling bij Praedé plus eruit?

De behandeling begint met een grondige analyse van het haar en de hoofdhuid. De gesteldheid wordt gemeten met speciaal door La Biosthétique ontwikkelde indicatoren voor de zuurgraad, het vet- en vochtigheidsgehalte en de mate van schilfervorming op de hoofdhuid. Op basis van de uitkomst krijgt de klant een deskundig advies over de verzorgingsmethode en producten van La Biosthétique en So Pure, waarmee de conditie van het haar en de hoofdhuid kan worden verbeterd.

Vervolgens worden de haarwensen besproken en krijgt de klant advies over knippen, kleuren en stylen. Het haar wordt gewassen met de eerder geadviseerde producten, die optimaal passen bij het haartype en hoofdhuid. Elke wasbeurt wordt afgesloten met een ontspannende hoofdhuidmassage. Nadat het haar vakkundig is geknipt en gestyled, wordt desgewenst de make-up opgefrist.