Skills: Authentiek Scheren

Authentiek Scheren

Praedé kappers geeft de man weer een plek, terug naar historie, de ambacht met creativiteit, zorg en aandacht wat u van ons gewend bent.

Beleef de oude traditie zoals de Classic ‘Hot Towel’ shave met een moderne twist met lotions en klassieke scheerproducten.

En ook dit geheel zonder afspraak.

Taylor of Old Bond Street – Jermyn St.

Deze lijn is speciaal voor de gevoelige huid. Een moderne frisse geur bestaande uit bergamot, citroen, limoen en lavendel, ondersteund door geranium, amber en neroli. De basis is muskus, patchouli olie en vanille.

Taylor of Old Bond Street – Sandalwood

De geliefde Taylor Sandelhout mix zorgt voor een klassieke mannelijke geur vol van warmte en destinc-tieve houtachtige noten. Sandalwood is een geur met top notes van geranium, lavendel, rozemarijn en vloeibare amber. Dit wordt ondersteund door een hart van anjer, varens en oranjebloesem rustend op een weelderige base van patchouli muskus en sandelhout.

Familiebedrijf uit Londen sinds 1854

Taylor of Old Bond Street is opgericht 1 september 1854 door Jeremia Taylor, de overgrootvader van de huidige directeur. Jeremia Taylor opende zijn Hair Treatment Salon in het hart van Londen’s West End in Bond Street. Hij had al snel een reputatie in de Britse samenleving voor zijn plantenextract voor haar-, en hoofdhuidbehandeling.

De Taylor traditie wordt voortgezet van generatie op generatie. Vandaag de dag, met meer dan 150 jaar ervaring in het ontwikkelen van hoge kwaliteit haar, huid en scheerproducten.

Het aanbod

Taylor heeft een groot aanbod van scheerzepen, scheerkwasten, scheerapparaten en scheeraccessoires, manicure sets, deodorants, talk, zepen, oliën, sponzen, haarborstels, kammen, scheerspiegels, het eigen merk Eau de Toilette, eau de Cologne en exclusieve geschenkboxen.

Scheerproducten

Op het gebied van scheren biedt Taylor of Old Bond Street een scala aan luxe scheerproducten voor de perfecte scheerervaring. De beroemde scheercrèmes en zepen zijn makkelijk tot een rijk schuim te genereren. Het scheerzeep assortiment is ontwikkeld met essentiële oliën en natuurlijke ingrediënten. Ook zijn er in dezelfde geurlijn aftershaves en parfums verkrijgbaar om de scheerervaring compleet te maken.

Feather Safety Razor Co.

Feather Safety Rzaor Co. is een typisch Japans bedrijf uit Osaka en zijn al sinds 1932 bezig met de ontwikkeling van scheermessen. Door de hoge kwaliteitseisen is Feather een van de toonaangevende producten van scheermessen in de wereld. De vervangmesjes, zowel voor de safety razor als de open scheermessen worden door kenners al de scherpste in de markt gezien.

De open scheermessen van Feather worden veel door Barbieren en andere professionals gebruikt. Het grote voordeel van deze messen is dat ze gebruikmaken van vervangmesjes. Het mes hoeft dus niet na elke scheerbeurt te worden aangezet en kan men meteen weer hergebruiken. Dit werkt dus hygienisch en snel!

De kernwaarden van Feather zijn, het waarborgen van een hoge kwaliteit van alle producten, de klant staat hierbij centraal en zorgen voor een milieuvriendelijk productieproces. Ze voeren daarvoor programma’s gericht op energiebesparing, behoud van natuurlijke hulpbronnen, vermindering van afval en recycling.