Bescherm je haar tegen zon, zee en zomer

Bescherm je haar tegen zon, zee en zomer

Je haar heeft veel te lijden in de zomer. Wil jij je haar toch beschermen? Maak dan gebruik van deze tips en verzorg je haren goed deze zomer.

Tip 1: Door de warmte van de zon kan je haar uitdrogen en beschadigd raken. Om dit te voorkomen kun je daarom een leuke hoed dragen of draag het haar in een vlecht. Zo is het haar oppervlak wat blootgesteld wordt aan de zon een stuk kleiner.

Tip 2: Gebruik een shampoo en conditioner die jouw haar beschermen tegen de zon zoals bijvoorbeeld de Sun Shield Shampoo van Keune. De shampo verwijderd resten van zeewater, chloor en zoonproducten.

Tip 3: Spoel je haar voor en na het zwemmen uit met kraanwater. Wanneer er schoon water in je haar zit, kunnen zout, chloor en mineralen minder goed je haar binnen dringen. Wanneer je je haar ook na het zwemmen goed uitspoelt, zorg je dat de stoffen die alsnog in je haar zijn gaan zitten, er ook weer uitgespoeld worden.

Vond jij deze tips ook zo nuttig of heb jij nog andere tips? Laat dan een berichtje achter.

Geef een reactie