Knotje

De hoge knot doet het al een paar jaar goed. Makkelijk te maken en geschikt voor allerlei gelegenheden zoals een dagje op kantoor maar ook wanneer je gezellig uit gaat eten. En natuurlijk lekker makkelijk met sporten.

Wij hebben een aantal leuke varianten voor je op een rijtje gezet om een stoere, chique of casual knot te maken. Wat is jouw favoriet?

 

View this post on Instagram

🌈🌈🌈 by @hairlondon

A post shared by Keune Haircosmetics (@keunehaircosmetics) on

Lekker snel en gemakkelijk je haar omhoog met een elastiekje. De messy bun is de ideale look voor zowel op je werk als wanneer je gaat terrassen. En in de zomer natuurlijk perfect om ook een lekkere bruine nek te krijgen 😉

Vlechten is altijd goed. Maak een invlecht vanuit je nek naar boven en zet deze vast met speldjes of een klein elastiekje. Maak vervolgend een staart en vlecht deze omlaag. Rol de vlecht op tot een knotje. Perfecte look voor een avondje stappen.

Wil jij met een knotje naar een chique gelegenheid? Dan is deze bun echt iets voor jou. Verdeel je haar in een boven en een onderlaag. De bovenlaag verdeel je in links en recht, je maakt hier 2 losse vissengraag vlechtjes naar het midden. Het onderste deel vlecht je ook losjes als vissengraat en draai je vervolgens losjes tot een knotje. Zorg dat je elkker wat haar los laat hangen langs je gezicht voor een speelse look.

View this post on Instagram

Put a bun in it. Or two!

A post shared by Keune Haircosmetics (@keunehaircosmetics) on

Ja ja, dé festival look van zowel 2018 als 2019! 2 kleine messy knotjes en de rest lekker los. Een ideale look om mee over het festival terrein te lopen, of natuurlijk lekker op een terrasje of tijdens het shoppen.

En ook dit is een echte festival topper! Geen foepstaartje maar een foepknotje 😉

 

Geef een reactie